Thuis

WUXI DURABLE POWER TECHNOLOGY CO.,LTD

Bedrijfsprofiel

De Dehraymacht is geëngageerd aan het verstrekken van hoogte - kwaliteit, hoge prestaties, de producten van de geavanceerde technologiemotor en de producten van de generatorreeks aan de markt, evenals uitvoerige naverkooptechnische ondersteuning en professionele technische opleiding. Geen kwestie vóór of na verkoop, proberen wij om de betere dienst te verlenen.

 

Van de eerste vraag van de klant, zouden de verwante ingenieurs en zouden op de motor, alternator, controlesysteem, productstructuur, installatie en andere aspecten onderzoeken analyseren om klanten van een verscheidenheid van machtsoplossingen te voorzien.

 

Dan gecombineerd met klantenadviezen, beëindig customerized oplossingen om klanten aan behoeften te voldoen. Onze naverkoopafzet in diverse gebieden om klanten van geschikte gelokaliseerde verkoop en de dienststeun te voorzien.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

In de loop van de jaren, hebben wij hard gewerkt om de modernisering van medische verkoop te bevorderen en te realiseren, en actief gecultiveerd en de capaciteit van de onafhankelijke innovatie van werknemers verbeterd. Globale vernieuwing en verbetering van de originele bedrijfsplaats, de faciliteiten en het materiaal, en het moderne computerbeheer. Hoop om vennootschappen op lange termijn te vestigen en marktreputatie te winnen.

Wij stijgen thescale van handel en klanten door uit de wereld. Met onze goede reputatie hebben wij het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Het is hulp de modernisering van ons land en bevordert de economische en technische uitwisselingen met de rest van de wereld. Wij zien ook ernaar uit de vriendschap met andere landen te verbeteren en positief effect te maken.

Wij hopen warm dat u en ons samen, hand in hand, een glorierijke toekomst creeert.

WUXI DURABLE POWER TECHNOLOGY CO.,LTD
WUXI DURABLE POWER TECHNOLOGY CO.,LTD
WUXI DURABLE POWER TECHNOLOGY CO.,LTD
WUXI DURABLE POWER TECHNOLOGY CO.,LTD
WUXI DURABLE POWER TECHNOLOGY CO.,LTD
WUXI DURABLE POWER TECHNOLOGY CO.,LTD
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Dehray; Duurzaam

Aantal werknemers : >100

Jaarlijkse omzet : 8000000-10000000

Opgericht Jaar : 2018

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China WUXI DURABLE POWER TECHNOLOGY CO.,LTD Certificaten China WUXI DURABLE POWER TECHNOLOGY CO.,LTD Certificaten China WUXI DURABLE POWER TECHNOLOGY CO.,LTD Certificaten China WUXI DURABLE POWER TECHNOLOGY CO.,LTD Certificaten